Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Petković: Bokelji drže riječ i mi sa DPS nećemo

Bokeški Forum proslavio je sinoć odličan rezultat na lokalnim izborima gdje su osvojili dva mandata i 612 glasova

Bokeški Forum proslavio je sinoć odličan rezultat na lokalnim izborima gdje su osvojili dva mandata i 612 glasova.

Večeri su prisustvovali i ljudi iz partnerske platforme “Crno na bijelo” na čelu sa Dritanom Abazovićem, kao i funkcioneri građanske liste “Narod pobjeđuje” Budimir Cupara i Mirko Kovačević. Prisutni su bili i funkcioneri podružnice Bokeškog Foruma u Herceg Novom Luka Radović i Martin Bilafer.

“Bokelji drže riječ i mi sa DPS nećemo, jer nismo ni ušli u ovu trku zbog vlasti, već da poštenu bokešku ruku pružimo građanima Tivta, koji su to i prepoznali. Zbog toga ne slavimo eventualnu postizbornu koaliciju i ulazak u vlast, već naš sjajan rezultat. Posvećujem ovu pobjedu mom đedu Božidaru Daru Petkoviću, koji se iako nije tu evo skoro tri decenije, našao na udaru partijskih botova. Kao i prvom predjsedniku GO Bokeškog Foruma koji takođe na žalost više nije sa nama, velikom čovjeku Mladenu Rastu. Bila mi je privilegija živjeti sa njima”, rekao je predsjednik BF-a i nosilac liste na nedavnim izborima Andrija Petković.

Uz opuštenu atmosferu i muziku, Bokeški Forum najavljuje nove pobjede u korist Boke, Bokelja i prijtelja naše nevjeste Jadrana.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve