Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pešić: SNP se s pravom prepoznao kao kičma tog pokreta

Usled nakaradne i pogubne politike, poražene prošlosti i bezidejnog pogleda u budućnost, zalutali SNP se još jednom pronašao u porukama našeg Predsjednika, čak i kad poimenice nijesu ni spomenuti, saopštio je predsjednik Savjeta mladih DPS Nikola Pešić

Usled nakaradne i pogubne politike, poražene prošlosti i bezidejnog pogleda u budućnost, zalutali SNP se još jednom pronašao u porukama našeg Predsjednika, čak i kad poimenice nijesu ni spomenuti, saopštio je predsjednik Savjeta mladih DPS Nikola Pešić.

Nikola Pešić

Prenosimo izjavu Nikole Pešića

Ipak, razumijemo ih zašto su se pronašli, jer su upravo oni činili kičmu “ludačkog pokreta” o kojem je juče govorio predsjednik Milo Đukanović. Upravo taj pokret je odgovoran za katastrofalnu politiku koja je za posledicu imala krvave sukobe na prostoru Balkana i nazadovanje čitavog regiona. Kako drugačije okarakterisati politiku koja se nakon 20 godina katastrofa i stradanja nije osvjestila i priznala sulude greške iz prošlosti, nego nastavlja i 2020. da srlja u propast. Nebrojano puta pokušavali su da ruše Crnu Goru isto tako kao što to pokušavaju da učine i danas. Ipak, jedino što su srušili za sve ovo vrijeme jeste sopstvena partija koja se cijepala nebrojeno puta, čiji rejting vrtoglavo pada iz godine u godinu i koja danas ima svega dva poslanika koja, po obostranom priznanju, učestvuju u radu Skupštine suprotno dogovoru partijskog rukovodstva.

Red bi bio, ipak, da se konačno vrate u stvarnost, u kojoj se sudi po djelima a ne na bazi jeftinih, potrošenih saopštenja . A naša djela govore: ostvarena ideja nezavisne i suverene Crne Gore, ekonomska stabilnost, bezbjednost i sigurnost učlanjenjem u NATO savez, napredovanje u pregovorima sa EU, kao i svake godine rast i poboljšanje standarda života naših građana.

I upravo zbog svih tih ostvarenja Crna Gora je danas jača i sigurnija nego prije dvadeset godina. Ni tada vam nije prošlo rušenje naše države pa neće ni danas, kad su naši građani i državni organi jači od vaših tužnih manipulacija i očajničkih nasrtaja

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve