Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Pešić: Duško Knežević nema podršku mladih DPS, to je plod imaginacije

Predsjednik Savjeta mladih DPS-a Nikola Pešić negirao je da predsjednik Atlas grupe Duško Knežević ima podršku mladih DPS-a.

“Kao predsjednik Savjeta mladih DPS-a osjećam potrebu da demantujem neistine koje je lice u bjekstvu, Duško Knežević, iznio u današnjem broju dnevnog lista Dan. Njegove tvrdnje da uživa podršku mladih DPS-a, plod su puke imaginacije i predstavljaju grubu neistinu. Jer kako bi bilo kome ko je mlad moglo da se dopadne ono što predstavlja ovaj čovjek: neuspješnog biznismena koji je sve čega se dotakao uništio, neodgovornog poslodavca koji je svoje radnike, po pravilu, uvijek ostavljao na cjedilu ili pak lošeg čovjeka i nelojalnog prijatelja koji rovari po tuđim životima, snima, montira, ogovara svoje drugove i poznanike. To su osobine koje kod svakog čovjeka mogu da izazovu samo prezir i osudu”, saopštio je Pešić.

Mladi DPS-a, kako je rekao, poštuju svoju državu i njene institucije.

“I jedina ‘podrška’ koju od nas može dobiti jeste preporuka da se pojavi pred nadležnim organima kako bi odgovorio na ozbiljne optužbe koje mu se stavljaju na teret”, rekao je Pešić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve