Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pešić: Demokrate traže majstora za specijalne efekte

Zato su, kako je naveo,  dali oglas u Pobjedi za slobodno radno mjesto – traže majstora za specijalne efekte, po mogućnosti da je u stanju da im “fotošopira” cjelokupnu politiku, a ne samo lidera

Demokrate su objavile oglas da su u panici. Vjerovatno zbog rezultata istraživanja povjerenja. Ne hrabre ih više dovoljno promo saopštenja i komični video-spotovi, svjesni su da im treba nešto jače, saopštio je predsjednik Savjeta mladih Demokratske partije socijalista Nikola Pešić.

Nikola Pešić

Zato su, kako je naveo,  dali oglas u Pobjedi za slobodno radno mjesto – traže majstora za specijalne efekte, po mogućnosti da je u stanju da im “fotošopira” cjelokupnu politiku, a ne samo lidera.

“Dakle, u promo partiji su konačno shvatili da je đavo odnio šalu. Jedino što izgleda još ne kapiraju da nema tog softvera kojih bi njih i njihovog lidera, nakon svega, mogao učiniti ozbiljnim političarima. Istina je da su do sada kao klovnovi uspješno šminkali stavove o važnim pitanjima poput izbornih pravila, crkve, bratske i uopšte ljubavi prema bližnjima i bliskima. Međutim, u trenutku kada je izjašnjenje na ova pitanja neizbježno, oni panično oglašavaju potrebu za stručnjakom političke online fotomontaže”, poručio je Pešić.

On je poželio sreću Demokratama u najnovijem naumu, ali, kako je dodao, sumnja da mogu imati bolji uradak od videa u kojem je Aleksa u ulozi Mesije, preobučen u vrijednog zanatliju – stolara.

“To, priznajemo, jeste “video o kojem (još) bruji cijeli region” – ali od smijeha”, naglasio je Pešić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve