Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Pešić Demokratama: Dok god je Đukanovića, vlast će vam biti pusta želja

U svojoj hipereprodukciji saopštenja, sa svakim novim šarlatanskim uratkom, poput ovog današnjeg, Bečićeva “promo” družina se udaljava od realnosti i nastavlja sve dublje da tumara putevima svojih zabluda, poručio je Demokratama predsjednik Savjet mladih DPS-a

U svojoj hipereprodukciji saopštenja, sa svakim novim šarlatanskim uratkom, poput ovog današnjeg, Bečićeva “promo” družina se udaljava od realnosti i nastavlja sve dublje da tumara putevima svojih zabluda, poručio je Demokratama predsjednik Savjet mladih DPS-a.

Nikola Pešić

Saopštenje Pešića prenosimo u cjelosti:

Svakom novom rečenicom samo pokazuju svoju demagogiju i licemjerje, dvije karakteristike koje su najviše doprinijele svim njihovim neuspjesima, podjelama, zavadama i na kraju, poziciji samoumišljenih pretendenata na vlast, kojoj na njihovu žalost, a na sreću građana Crne Gore, ne mogu ni prići.

Da ih podsjetimo na osnovne činjenice koje, neznaveni ili licemjerni (šta god da su, ishod je isti) zanemaruju. Dakle, kada pokušavate da manipulišete oznakama stambenih zgrada, pitamo vas, da li ste, u opštinama gdje participirate u vlasti (iako su vas iz većine istjerali), promjenili oznake BB? Taj posao je u nadležnosti lokalne samouprave, zar ne? Vjerovatno prije niste stigli da razmišljate o takvim “ trivijalnostima”, jer ste, po tvrdnjama vaših koalicionih partnera i bivših funkcionera pravili razne kombinacije, zapošljavali rođake, zloupotrebljavali državne resurse.

Da vas takođe podsjetimo da su tužilaštvo i sudstvo nezavisni, i upravo u skladu sa zakonima na kojima je insistirala opozicija, izvršna vlast nema nikakvih mehanizama uticaja na odluke ovih grana vlasti. Osnovano sumnjamo, iz svega što ste radili do sad, da bi ste se vi drugačije odnosili prema nezavisnim institucijama. Upravo onako kako preko promo tabloida crtate mete onim koji se ne slažu sa vašim mišljenjem. To ste najbolje pokazali sramotnom kampanjom protiv Univerziteta CG i medijskim linčom osoba koje su zadužene da provjere da li je Aleksa Bečić, postao magistar tako što je prepisao tuđi rad.

Na vašu žalost a dobrobit svih građana Crne Gore, opšte poznata činjenica, a u isto vrijeme i jedan od razloga velike podrške koju DPS ima kod birača, upravo je to što mi ispunjavamo ono što obećamo: Crna Gora je postala nezavisna iako to niste htjeli, članica NATO-a iako ste i to opstruirali. Uprkos vašim željama i mračnim prognozama koje lansirate preko “ promo” glasila, Crna Gora je najnaprednija ekonomija u regionu i lider u evropskim integracijama.

I na kraju, znamo da imate noćnu moru od predsjednika DPS-a, zato inspirisani naslovom vašeg današnjeg pamfleta poručujemo: dokle god je Mila Đukanovića, vlast će vam biti samo pusta želja i “promo” fantazija.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve