Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

PES: Skaj aplikacija je dokaz da su DF i DPS sazreli za koaliciju

Iz te partije su poručili da, isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza

Aktuelni napadi iz rasformiranog DF-a jednako su utemeljeni i ozbiljni kao i oni za vrijeme lokalnih i predsjedničkih izbora, navodi se u reagovanju Pokreta Evropa sad.

Iz te partije su poručili da, isti onaj DF koji je u DIK-u sinhronizovano i pravno neutemeljeno zajedno sa DPS-om eliminisao Milojka Spajića iz predsjedničke trke, sada optužuje PES za potencijalju saradnju sa tom partijom bez ikakvog dokaza, i to samo par mjeseci nakon što je njihov drugoplasirani kandidat za poslanika i trećeplasirani predsjednički kandidat u penthausu Hiltona sa Milom Đukanovićem razgovarao o pomirenju i zajedničkom političkom djelovanju.

“Umjesto što se bave neutemeljenim napadima kako bi sakrili interne probleme, podijeljenom DF-u je pametnije da svoje limitirane resurse upregnu kako bi pomogli svojim funkcionerima u dokazivanju nevinosti, usljed postupka koji se vodi protiv njih za šverc narkotika”, kazali su u reagovanju.

Takođe, dodaju, ako već napadima i izmišljotinama šalju javnosti poruke da neće sa PES-om saradnju, ostaje nam zaključak da su se stekli uslovi za koaliciju sa reformisanim DPS-om, bez Đukanovića.

“Vjerovatno reformisani DF bez Medojevića je prihvatljiv za ovakav DPS, pa najave Milana Kneževića da je moguća saradnja sa DPS-om jeste samo dokaz da se na tom projektu radilo već duže vrijeme”, ocjenjuju u reagovaanju.

Iz te partije zaključuju da su, pojavom PES-a partneri iz skaj aplikacije DF i DPS izgubili su sve izbore, zaključno sa predsjedničkim.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Neko tamo
29.05.2023-13:42 13:42

Vi prevaranti i pokvarenjaci anonimni dosli ste po picoustijevom zadatku da ugasite crnu goru da kupite crnogorske suvereniste i date svetosavski koliladima drzavu
Frontu ste dali cijelu PG

Nece vam ovo proci