Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

PES Kneževiću: SDT je već procesuirao funkcionere rasformiranog DF-a

Dodaju da je, na kraju, upravo Spajić pružio priliku akterima takve priče da sve dokažu na sudu. Tako će, kažu, i ovog puta istražni organi ispitati sve i reagovati. 

Očigledno je velika nervoza zbog malih procenata kad je Milan Knežević spao na to da mu zadnja nada bude osumnjičeni za prevaru, te za kratkoročne potrebe iznajmljeni Kvon, saopštili su iz pokreta Evropa sad.

Kako su kazali, jeftini pokušaj da se na montiranom iskazu gradi senzacionalno otkriće “jednako je efikasan koliko i optužbe oko obveznica, zahvaljujući kojima su građani bili permanentno manipulisani.”

Dodaju da je, na kraju, upravo Spajić pružio priliku akterima takve priče da sve dokažu na sudu. Tako će, kažu, i ovog puta istražni organi ispitati sve i reagovati.

“Uloga kontroverznog Kvona je da optuži PES za gomilu laži i to po nalogu one političke konkurencije koja na drugačiji način ne može spriječiti ubjedljivu pobjedu našeg Pokreta, koji vodi konkretnu kampanju. Stoga, postoji jasna razlika između prljave kampanje i Sky prepiske, koju će SDT utvrditi, ali i razlikovati na osnovu čega su neki funkcioneri rasformiranog DF-a već procesuirani”, istakli su u saopštenju.

Upravo je ta, dodaju, razlika najveći problem Kneževića i svih onih koji se bave prljavom kampanjom.

“Pozivamo nadležne da ispitaju finansiranje svih političkih subjekata, a posebno onih koji su na tuđim jaslama već decenijama vegetirali tokom svog opozicionog staža”, zaključili su iz pokreta Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
06.06.2023-10:41 10:41

Od ludog Milojka dobismo Svetog kriptoMilojka, čovjeka koji je misteriozno i iznenada došao sa daleka istoka. Odreka se ogromnih zarada, ženskih različitih vjera, nacija i boje kože, odreka se luksuza i provoda i inkognito doputovao u zemlju porijekla poslije dvadesetak godina izbivanja. Krijući se na kauču u porodičnoj kući bivšeg ministra se vaskrsnuo u svetog spasioca, koji još niko ne zna kako, dobi podršku jedne od najmoćnijih crkvenih organizacija na zatvorenom balkanu. Koristeći državne resurse stvara stranku i kreće njegov strmoglavi uspon. Interesantan je tajming njegovog dolaska u Crnu Goru, kako njegov tako i njegovog do juče kompanjona, isto svjetski… Pročitaj više »