Petak, 22 Septembra, 2023
Rubrika:

Perović: Šest predsjednika opština podnosili izvještaj dokle su stigli u četništvu

''Ko je spreman da izda vlastitu ztemlju na tako ogoljen i vulgaran način, spreman je na sve. Spreman je da izda sve one koji ne izdaju svoju državu i ostaju patrioti Crne Gore''

Šest predsjednika crnogorskih opština na Odboru za dijasporu srpskog parlamenta podnosili su izvještaj dokle su stigli u četništvu, ocijenio je za Antenu M Predsjednik Crnogorskog PEN centra Milenko Perović.

“Od predstavnika klerofašističke strukture koja je 2020. godine došla na vlast, svašta se može očekivati. Odlazak nesretnih predjsednika opština na poklonjenje i raportiranje dokle su stigli u četništvu, neodoljivo me podsjeća na situaciju iz Drugog svijetskog rata kad je Pavle Đurišić, koji je bez sumnje ideološki otac ili đed ovih predjsednika opština, podnosio raport četničkom komandatu Draži Mihajloviću o tome kakve su rezulate postigli u rascrnogorčavanju Crne Gore i ubistvima muslimana, odnosno bošnjaka po Sandžaku”.

Predsjednici opština, kako Perović dalje dodaje, još nijesu stigli u tu fazu, ali nema nikakvih dilema da imaju potencije za takvim nečim.

“Ko je spreman da izda vlastitu ztemlju na tako ogoljen i vulgaran način, spreman je na sve. Spreman je da izda sve one koji ne izdaju svoju državu i ostaju patrioti Crne Gore”, zaključio je Perović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
12.01.2023-12:19 12:19

Ovaj strucnjak malo kaze, ali uvek glupo…

Merlin
12.01.2023-12:20 12:20

Da li je istina da ti je zena clan SNSa ?