Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Pepić: Nemamo konkurenciju, gradićemo bulevar Tuzi – Podgorica

Nosilac liste DPS Tuzi objasnio je da se ne bave drugim političkim partijama, ali da im imponuje što se drugi bave njima. 

Nosilac liste Demokratske partije socijalista za predstojeće izbore u Tuzima, Mirza Pepić kazao je za Standard da ne vidi ko bi mogao biti konkurencija toj partiji na predstojećim izborima. On je najavio i prioritete te partije u izgradnji nove opštine.

“Apsolutno vjerujemo u pobjedu, kako zbog rezultata na prošlim lokalnim izborima, tako i na državnom nivou, što nam daje najbolje preporuke i garancije kod građana. Vjerujem, da naša opština na čelu sa DPS-om ima odličnu budućnost na zadovoljstvo svih građana. Tvrdim da smo zavrijedili pažnju dovoljnog broja građana i da oni zajedno sa nama žele da grade budućnost. Što se tiče koalicionih partnera, ukoliko bude bilo potrebno, prednost imaju naši tradicionalni partneri”,  kazao je Pepić za Standard.

Kako je objasnio, ono što je drugačije od dosadašnjih izbora je izborna lista koju u dobrom broju čine mladi ljudi.

“Imamo nova lica, mlade ljude koji sa iskusnijim kolegama garantuju uspijeh, kako na izborima tako i u kasnijem radu u lokalnoj upravi. Mladi su budućnost naše opštine”, rekao je Pepić.

Nosilac liste DPS Tuzi objasnio je da se ne bave drugim političkim partijama, ali da im imponuje što se drugi bave njima.

“Mi se bavimo našim biračikm tijelom i građanima koji vjeruju u naš izborni program, ali ne trošimo vrijeme razmišljajući o drugim partijama. Ne vidimo konkurenciju. Drago nam je što se oni bave nama, to mnogo govori o našem kvalitetu i povjerenju koje uživamo kod građana”, kaže Pepić.

On je dodao da su u njihovom programu predstvaljeni infrastrukturni projekti koji su od kapitalnog značaja za opštinu Tuzi.

“U pitanju je gradnja bulevara Tuzi – Podgorica, dječiji vrtić koji je u izgradnji, zatim izgradnja sportske dvorane i pijace, kao i ostala putna infrastruktura”, rekao je nosilac liste DPS-a Tuzi Mirza Pepić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve