Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Pažin: Drzak i bezobziran napad na mene, podnosim tužbu protiv Abazovića

Sudu ću se obratiti radi zaštite integriteta svoje porodice i sebe, ali i radi potrebe zaštite javnog prostora od populizma i besprizornog trovanja dezinformacijama, poručio je Pažin

Bivši ministar pravde Zoran Pažin najavio je da će podnijeti tužbu protiv potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića zbog, kako kaže, drskog i bezobzirnog napada na njegov ljudski i profesionalni integritet, dovođenjem njegovog imena u kontekst korupcije.

“Povodom drskog i bezobzirnog napada na moj ljudski i profesionalni integritet, dovođenjem mog imena u kontekst korupcije, bez i malo odgovornosti za javno izgovorenu riječ, od strane Dritana Abazovića na press konferenciji 21. aprila, obaviještavam crnogorsku javnost da ću za zadovoljenje svojih pravnih interesa zatražiti pred sudom, podnošenjem tužbe protiv klevetniika, zbog povrede časti i ugleda i prava ličnosti”, navodi se u izjavi Pažina dostavljenoj medijima.

On ističe da je stan u Podgorici, u kome živi njegova porodica i on, stekao u potpunosti zakonito, ustupajući stan u svom vlasništvu državi i dobivši veći za jednu sobu, u svemu u skladu sa zakonom i precizno propisanim kriterijumima za rješavanje stambenih potreba, a razliku u kvadratima uredno plaća svakog mjeseca.

“Sudu ću se obratiti radi zaštite integriteta svoje porodice i sebe, ali i radi potrebe zaštite javnog prostora od populizma i besprizornog trovanja dezinformacijama”, zaključio je Pažin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ahmedin
22.04.2021-12:19 12:19

Srce Crnogorsko je ka u pileta Abazovic radi sto oce niko nema srce i da stane njegovim bahatim rukamea uz drsku i bahatu prijetnju da 50% NESRBA nece spavat jer su kriminalci i ceka ih hapsenje koji nema nimalo ljudskog odnosa prema 50 % gradjana CG!