Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavličić o izjavi Krivokapića: Nije mislio na mene i na one koji se osjećaju drugačije

“Doživljavam ga kao pametnog, obrazovanog i dobrog čovjeka koji sve dimenzije Crne Gore poznaje, ali sa zvaničnih mjesta nije dobro slati ovakve poruke”, naveo je Pavličić, naglašavajući da je to njegov lični stav

Komentarišući izjavu mandatara buduće Vlade Zdravka Krivokapića da je njegov ideal Crna Gora kao druga srpska država, član Predsjedništva URE Miodrag Caro Pavličić kazao je da nije dobro sa zvaničnih mjesta slati ovakve poruke.

“Ja nijesam Srbin, nije mislio na mene i na one koji se osjećaju drugačije. Smatram da je Crna Gora građanska država i da ne treba opet da budemo podijeljeni unutar Crne Gore na taj način. Odgovoran političar mora da misli na sve. Smatram, međutim, da je prerano za kritike, jer Vlada nije ni formirana”, kazao je Pavličić za Antenu M.

Crna Gora, dodaje on, treba da ima dovoljno komocije unutar svog bića za sve.

“Doživljavam ga kao pametnog, obrazovanog i dobrog čovjeka koji sve dimenzije Crne Gore poznaje, ali sa zvaničnih mjesta nije dobro slati ovakve poruke”, naveo je Pavličić, naglašavajući da je to njegov lični stav.

Podsjetimo, Krivokapić je nedavno kazao da je o odnosima Crne Gore i Srbije najbolji stav imao kralj Nikola “da su to dva kralja koji žive u dvije srpske države.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve