Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević: Svaki Srbin stidi se ponašanja funkcionera DF-a

Pavićević je, kaže, siguran da se svako ko se danas u Crnoj Gori osjeća kao Srbin "sigurno stidi kada vidi kako se ponašaju funkcioneri DF-a koji se deklarišu kao njihovi politički predstavnici"

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević najoštrije je osudio, kako kaže, divljanje funkcionera Demokratskog fronta (DF), uz ocjenu da mu je žao čemu su izloženi crnogorski građani.

Vladimir Pavićević

Pavićević je, kaže, siguran da se svako ko se danas u Crnoj Gori osjeća kao Srbin “sigurno stidi kada vidi kako se ponašaju funkcioneri DF-a koji se deklarišu kao njihovi politički predstavnici”.

“Najoštrije osuđujem primitivne i divlje javne nastupe Demokratskog fronta kojim pokušavaju da kompromituju mene, druge članove Crnogorske i partiju čiji sam predsjednik. Sve što sam radio ja i moji prijatelji i kolege iz Crnogorske radili smo časno, pošteno, stekli smo ugled u društvu i nikada nikoga nijesmo prevarili niti oštetili oko bilo čega”, rekao je Pavićević.

Podsjeća da nije bio saglasan politički sa nekim ljudima, ali da je sa funkcionerima DF-a “najmanje saglasan i sa njima nemamo ništa zajedničko osim prostora sa kojeg potičemo”.

Pavićević je pozvao i druge aktere u društvu da reaguju na primitivizam kojim se DF obračunava sa Crnogorskom.

“Ti ljudi moraju da nauče da je politika javni prostor i da je politika bavljenje javnim poslovima zajednice, a ne njihova privatna prćija u kojoj se služe prostaklucima, nasiljem i podmetačinama. Zato pozivam i predstavnike drugih političkih stranaka, aktiviste civilnog društva i predstavnike medija da u slučaju DF-a sada, ali i svaki put kada se to desi, osude divljanje u javnom prostoru“, poručio je Pavićević.

On je rekao i da nema te podmetačine ni pokušaja klevetanja koji bi mogli da ga spriječe da nastavi političku borbu i da su ovakvi napadi na njega samo argument više da bude još istrajniji u svojoj političkoj borbi.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve