Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Sekuliću kada pomenete Erakovića mislim da morate da ustanete

''Gospodine Sekuliću kada pomenete dr Erakovića mislim da morate da ustanete a kamo li Vi da mu ''sudite i presuđujete'', odlično Vi znate koja je URA na svakom satu ,pogotovo na tom koji vam otkucava kraj''

Gospodine Sekuliću kada pomenete dr Erakovića mislim da morate da ustanete a kamo li Vi da mu “sudite i presuđujete” poručio je član Izvršnog odbora DPS-a Aleksandar Pavićević reagujući na izjavu generalnog direktora Direktorata za digitalno zdravlje u Ministarstvu zdravlja Aleksandra Sekulića.

“Snila baba što joj milo bilo. Gospodine Sekuliću kada pomenete dr Erakovića mislim da morate da ustanete a kamo li Vi da mu “sudite i presuđujete”, odlično Vi znate koja je URA na svakom satu ,pogotovo na tom koji vam otkucava kraj. NKT Crna Gora prva corona free. Vama 45 smrtno strada pon-pet”, objavio je Pavićević na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
10.10.2021-09:57 09:57

Mislim da ne mora da ustane prilikom pominjanja imena Jefta Erakvića ali svakako treba da stane iza svojih optužbi, a ne kao ona baba što ide proz selo i iza svakog plota pita jeste li čuli novost…Ako nešto tvrdite ili naslućujete morate to dokazati ili će te biti običan lažov, a to nije dobro mladi čovječe za bilo kog da lažete., pa makar i za svoj lični interes lagali ili svog nadređenog.