Povodom informacije da je odbornica DF-a u Budvi gospođa Tadić napustila Odbornički klub DF-a u SO Budva i Pokret za promjene Nebojše Medojevića, predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je da razumije poruku odbornice u SO Budva i zahvaljuje na solidarnosti sa svim biračima i Crnogorske i Demokratskog fronta u Budvi, koji se gnušaju retorike lidera DF-a.

Vladimir Pavićević

„Milan Knežević kompromituje Demokratski front, a Andrija Mandić i Nebojša Medojević ga razbijaju po svim šavovima kako bi ga lakše prinijeli gospodinu Đukanoviću i DPS-u na tacni. Raduje činjenica i potvrda da je crnogorski građanin osviješćen i emancipovan i da stremi evropskom i normalnom načinu djelovanja u politici i komunikaciji“, rekao je Pavićević.

Pavićević je dodao da su DF i DPS dvije polovine istog trulog i korumpiranog sistema koji crnogorskog građanina udaljava od Evropske unije, prosperitetnog života i standarda koji zaslužuju posebno ljudi sa ovih prostora.

„Zapamtite, ko god se kreće evropskim putem, na tom putu neće sresti lidere DPS-a, njihove prijatelje i partnere i lidere Demokratskog fronta.  Zato vas pozivam da svi zajedno idemo tim putem, da dodamo gas i pobijedimo sve retrogradne, nacionalističke, korumpirane i kriminalne djelove društva“, izjavio je Pavićević.

Pavićević je zaključio da se odluka Crnogorske da se sačuva vlast u Budvi pokazala kao dobro rješenje, jer je ljudima dala šansu da donose dobre odluke.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve