Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Pavićević: Kako kampanja odmiče, tako se po Mandićevim skupovima vijori sve više simbola strane države

Pavićević poručuje da se nije ni Mandić ni njegova partija zeru promijenila

Član Izvršnog odbora DPS-a, Aleksandar Pavićević, ocijenio je da kako kampanja odmiče, tako se po skupovima predsjedničkog kandidata Andrije Mandića vijori sve više simbola strane države.

“Kako su samo živopisno izgledale lažne i usiljene slike sa početka kampanje vojvode koji bi želio da bude predsjednik. Blagoglagoljiva retorika o pomirenju bila je praćena odsustvom nacionalnih obilježja – kakva je to samo ”transformacija” bila preko noći”, rekao je on.

No, dodaje Pavićević,  nijesu se mogli suzdržati.

“Kako kampanja odmiče, tako se po Mandićevim skupovima vijori sve više simbola strane države, a propaganda tabloidnih glasila iz susjedstva u njegovu korist biva sve agresivnija”, ukazuje on.

Pavićević poručuje da se nije ni Mandić ni njegova partija zeru promijenila.

“I oni malobrojni, koji su se možda kolebali, sada jasno vide – nije se ni Mandić ni njegova partija, ni za zeru promijenila. Ostali su to isti oni ljudi koji stoje iza pokušaja nasilnog svrgavanja vlasti za račun stranih centara moći, oni koji su pozivali ratne drugove i narod na otkopavanje oružja, koji su davali čuvenih pet minuta ispred Skupštine. I ovog puta su se, kao i obično, žestoko prevarili. Jer, u Crnoj Gori sve je manje onih koji će nasjesti na njihove providne laži”, zaključuje u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve