Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: CEDIS da organizuje dežurstva za vrijeme praznika, a ne da se bavi ”umjetnošću”

''Ali kao i sve što radite, tako ste ''pažljivo'' pročitali moje saopštenje i zadnji pasus koji upućuje na ono što sada Vi ''naglašavate''. U partiji nema dežurnih. U Vašoj firmi ipak mora biti, ali s obzirom da je odavno ugašeno svijetlo, za Vama će samo neko smotati kablove jer ste i CEDIS samo za godinu dana uveli u gubitak''

Gospodine Čađenoviću, sve što ste kazali zapravo se odnosi na Vas i politiku koju zastupate, platformu naslonjenu na međubratsku mržnju i raspirivanje zla koje je zadesilo Crnu Goru, gdje više od godinu dana, na sve načine pokušavate utrijeti trag svemu crnogorskom, napisao je Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS Crne Gore.

”Ali kao i sve što radite, tako ste “pažljivo” pročitali moje saopštenje i zadnji pasus koji upućuje na ono što sada Vi “naglašavate”. U partiji nema dežurnih. U Vašoj firmi ipak mora biti, ali s obzirom da je odavno ugašeno svijetlo, za Vama će samo neko smotati kablove jer ste i CEDIS samo za godinu dana uveli u gubitak”, dodao je.

”Želim Vam mir i spokoj u narednim blagim danima, vjerujući da će svima nama donijeti radost. A Vi još jednom pročitajte saopštenje, pa probajte opet da reagujete, u dokolici Vašeg “dežurstva””, zaključio je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Libero7
05.01.2022-23:35 23:35

Crkva srbije nalaze badnjak kod trafo stanice u tivtu,po odobrenju cadjenovica.