Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Bošnjak da vrati sredstva koja je dobila od države za svoje stambeno pitanje

Kako je naveo, privilegovana Bošnjak nije se zadovoljila samo stanom, nego je tražila i kredit za poboljšanje uslova stanovanja

Potpredsjednica Skupštine Branka Bošnjak, izjavila je danas da su se privilegovana lica nagrađivala stanovima i kreditima. Ako je ta njena teza tačna, onda je bila među privilegovanim, jer je prema informacijama dostupnim javnosti, upravo ona od Univerziteta dobila stan na ekskluzivnoj lokaciji u Podgorici ocijenio je  član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Aleksandar Pavićević. 

Kako je naveo, privilegovana Bošnjak nije se zadovoljila samo stanom, nego je tražila i kredit za poboljšanje uslova stanovanja.

“Sve to nije smetalo “prepoštenoj” Branki Bošnjak da postane udarna pesnica protiv Vladine politike rješavanja stambenih pitanja državnih službenika, i da danas pokušava na ovoj temi da pokupi populističke poene”, kazao je Pavićević.

Prema njegovim riječima, od takve moralne gromade, najmanje što se očekuje da uradi, je da lično obešteti državu i vrati sredstva koja je dobila da bi riješila svoje stambeno pitanje.

“Ukoliko to ne učini, njene moralne tirade, predstavljaju neviđeni nivo licemjerja i bezobrazluka koji je čak i za ovakvu političku scenu zapanjujući”, zaključio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.12.2022-19:04 19:04

Zdravisa Krivokapic na isti nacin…iako je imao kucu..na primorju….