Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Andrija Mandić je trajno kompromitovan i prevaziđen političar

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je jutros da je Andrija Mandić poslednji koji bi imao prava da govori o pravima i statusu srpskog naroda

Predsjednik Crnogorske Vladimir Pavićević izjavio je jutros da je Andrija Mandić poslednji koji bi imao prava da govori o pravima i statusu srpskog naroda.

Vladimir Pavićević

“Gdje se Andrija Mandić borio za srpska prava, tu su Srbi bili u sve gorem položaju. Ne znam otkud mu tolika fiksacija za Crnogorsku i za mene, pretpostavljam da mi zavidi što sam bio narodni poslanik u srpskoj skupštini i da žali što on to nikada nije bio i nikada neće ni biti. Jer nikada ne može zavrijediti podršku 200.000 srpskih glasača koliko je neophodno da bi se ušlo u srpski parlament. Naravno, za Mandića u Srbiji ne bi glasalo ni 20 Srba jer Srbi lako prepoznaju lažnjake“, izjavio je Pavićević.

Pavićević je dodao da je Mandić trajno kompromitovan i prevaziđen političar.

“Kada pišete primitivne izjave protiv svojih političkih protivnika, kada takve izjave podmećete svojim članovima i funkcionerima i kada se tvoji ljudi ograđuju od tebe i izvinjavaju Crnogorskoj, to je znak da je došao kraj tvoje političke karijere. Gospodin Mandić je otpisan na svim relevantnim adresama, a srpski narod u Crnoj Gori ga se s pravom stidi“, poručio je Pavićević.

Podsjetimo, Mandić je u intervjuu Pobjedi, između ostalog, ocijenio da mu je čudno da Demokrate nikada nisu željele nikakvu saradnju sa bilo kojom srpskom strankom u Crnoj Gori, nisu to željeli čak ni sa strankama iz Srbije, a odmah su, kako je dodao,  prigrlili ekstremnu antisrpsku Crnogorsku stranku, sa kojom su zajedno pošli u Zagreb na noge bivšem predsjedniku Hrvatske Ivu Josipoviću.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve