Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Patriotsko komitski savez Kažiću: Igra sa crnogorstvom baš i ne može proći

''Kažiću, za vas je ekstremizam i šovinizam kada neko voli Crnu Goru, za vas je primitivizam politička poruka koju upućujemo onima koji čine sve da Crna Gora postane samo jedna suverena ljuštura, bez stvarne vlasti, moći i ekonomije, kao što ste naredni da je upravo i takvu napravite'', poručuju iz PKS-a

Povodom saopštenja odbornika u Skupštini Glavnog grada Nikola Kažić da je za razliku od predsjednika Skupštine Alekse Bečića kod predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića svo crnogorstvo stalo u njegov džep, iz Patriotsko komitskog saveza (PKS) su poručili da Kažiću igra sa crnogorstvom baš i ne može proći.

“Patriotsko komitski savez je, u svom jučerašnjem saopštenju utvrdio da se lider Demokrata Aleksa Bečić, zajedno sa svojom partijom ponaša kao politička bevanda, a današnjim reagovanjem odbornika Nikole Kažića, upućenom DPS-u, samo dokazujemo tu našu tvrdnju”, saopšteno je iz PKS-a.

Prema njihovim riječima taj mladi čovjek ustvrdi da se „DPS bestidno oglašava još jednim saopštenjem preko jedne od svojih organizacija sa najnižeg nivoa njihove ekstremističko-šovinističke i primitivne politike”, aludirajući na PKS.

“Kažiću, za vas je ekstremizam i šovinizam kada neko voli Crnu Goru, za vas je primitivizam politička poruka koju upućujemo onima koji čine sve da Crna Gora postane samo jedna suverena ljuštura, bez stvarne vlasti, moći i ekonomije, kao što ste naredni da je upravo i takvu napravite”, poručuju iz PKS-a.

Kako navode, praveći se Francuzi, kritike koje su im došle iz jedne male crnogorske partije, pripisuju DPS-u, i dodaju, misleći da će ih poniziti svojom nadmenošću i političkom nekulturom.

“Jer kada vam se neko politički obrati, onda je red da mu politički uzvratite. Ali odbornik koji ‘nema naciju’ jer mu nije politički profitabilno da je pominje, i ne može razumjeti ono što mu se piše”, dodaju iz PKS-a.

Ističu, da ili odlično zna da mu igra sa crnogorstvom baš i ne može proći, posebno u svijetlu svih odluka koje je njegova partija podržala, a koje su direktno uperene protiv interesa Crne Gore.

“Kamuflirajući bijes da se, eto “neka tamo partija” obratila njegovom “božanstvu” predsjedniku, Kažić kao da je na predizbornom skupu na kojem, međutim, ne kaže: šta je njegova partija uradila da građanima Crne Gore bude lakši život u ovo pola godine? Šta je uradila da zaštiti državne interese Crne Gore? Da se nije čemu pobunila:nepotizmu, partijskom zapošljavanju, prijetnjama,da nije pokrenula dijalog? Mir, ljubav, pomirenje-deklarativno, a pogan jezik i vrijeđanje sa druge strane? I kao nekog ste ubijedili da će Bećić biti “žestoki oponent” u pokušaju rušenja suvereniteta Crne Gore? A hoće li se ono baš buniti “za pravo” ili “kao fol”? I šta će biti kad se probudi?”, zaključuju iz PKS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve