Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Partija crnogorskih Muslimana podržava Đukanovića

Crnogorski Muslimani kao nacionalna zajednica koja baštini proevropske i NATO integracije te građansku Crnu Goru jednakih mogućnosti za sve bez obzira na nacionalnu, političku, vjersku i drugu pripadnost, smatraju da je potrebno da Crna Gora ponovo krene zacrtanim evropskim putem

Partija crnogorskih Muslimana na predstojećim predsjedničkim izborima daje punu podršku dosadašnjem predsjedniku Milu Đukanoviću.

Crnogorski Muslimani kao nacionalna zajednica koja baštini proevropske i NATO integracije te građansku Crnu Goru jednakih mogućnosti za sve bez obzira na nacionalnu, političku, vjersku i drugu pripadnost, smatraju da je potrebno da Crna Gora ponovo krene zacrtanim evropskim putem.

“Iako su nacionalni Muslimani u prethodnom dvodecenijskom periodu bili ti koji su uvijek bili u drugom redu kada su u pitanju angažovanja u institucijama sistema a posebno u posljednje dvije godine, vjerujemo da će doći vrijeme da se i mi nešto pitamo, te da budemo uvaženi  u jedinoj državi koju imamo, a sve u cilju ekonomskog prosperiteta te dobrobiti svih građana naše Crne Gore, za njen multietnički i multikonfesionalni sklad”, kazao je predsjednik ove partije Hazbija Skenderović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Selmedin
15.03.2023-10:38 10:38

Kamo srece da nema onih koji su 100 x gori od Drazinih Seseljevskih  desnih ruku sticenika i ovi po CG sreca pa ih nema mnogo kojima se nista ne smije vjerovat koliko NEMANJI ( EMIR KUSTURICA ) Spaho Sulejman -( Ja ne volim Muslimane )Nista nijesu bolji ni Kolic Dzenan- Albin Ceman  Demokrate !! Hadzic -Dzemal—SPP-!!!sve cine sa Cetnicima da bi Crnogorcima sto vise zla nanijeli -Nema boga koji to ne kaznjava -kad tad Bog vidi sve on je najjaci i kaznjava svakog ko god MILU -CRNOGORCIMA MISLI ZLO  !!!!

Selmedin
15.03.2023-11:11 11:11
Reply to  Selmedin

Tako je Gos Selmedine nema vece propasti i zla nego od izdajica i spijuna -Kad tad BOG to naplati i vrati !!Svaka tica svome gnijezdu dolazi ovi bas u tudjem dodje to na naplatu! !