Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Par sati pred proteste svađa među opozicionarima: Demokrate svjesno ruše proteste grupe “97000”!

U tom cilju Demokrate su zakazale za danas protest u Golubovcima sa početkom u 15 sati pod sloganom "Ne boj se" a sve sa ciljem da bi naškodili ranije najavljenom skupu u centru Podgorice, koji je zakazan prije dvije sedmice.

Nova svađa među opozicionim strankama. Kako portal Aktuelno saznaje, Demokrate Alekse Bečića otvoreno čine sve da upropaste proteste grupe aktivista “97000” za koju su upravo aktivisti Bečićeve partije proširili priču da su oragnizatori bliski pokretu URA Dritana Abazovića.

U tom cilju Demokrate su zakazale za danas protest u Golubovcima sa početkom u 15 sati pod sloganom “Ne boj se” a sve sa ciljem da bi naškodili ranije najavljenom skupu u centru Podgorice, koji je zakazan prije dvije sedmice.

Nezvanični izvori portala navode, da je sukob između dojučerašnjh koaliconih partnera Bečića i Abazovića kulminirao posljednjih dana. Kako dodaje naš sagovornik upućen u dešavanja između tih partija, Demokrate strahuju da će se protest “97000” pokazati kao bolja opcija od njih i “energije koju predstavlja Bečićeva partija”. Potpuno je suludo najavljivati okupljanje građana samo par sat prije početka i to u danu kada je poznato da pokret “97000” pokušava da uozbilji ideju demonstracija, stav je aktivista bliskih pokretu URA.

Vrijeme prošlo Bečić i Abazović kada su bili “jedno” foto: rtcg.me

Potez Demokrata osudili su mnogi na društvenim mrežama, posebno osobe koje su kritički nastrojene prema aktuelnoj vlasti, koji su ocijenili da je Bečićeva stranka “najjadnija i najljigavija politička organizacija ikad napravljena na ovim prostorima. Sve hoće da budu a ništa su”, jedan je od komentara na društvenim mrežama.

Naprasno organizovanim skupom Demokrata bavio se i bivši potpredsjednik opštine Budva Ljubo Filipović koji je ocijenio da su “Demokrate prvo učinile sve da obesmisle proteste, a kad su vidjeli da ne mogu ništa ušunjali su se one noći. Kada su vidjeli da ih tamo niko ne konstatuje napravili su svoj vizuelni identitet i svoje proteste sjutra u najjadnijem pokušaju da preotmu vođstvo nad buntom. Sada vidim da plaćaju da se reklama za njihove proteste objavljuje na naslovnoj strani u Vijestima, želeći da “Odupri Se!” I “97000” gurnu u drugi plan.

-Jadno da ne može jadnije – poručio je Filipović.

Podsjetimo, portal Aktuelno nedavno je pisao o svađi i izvjesnom raskidu koalicije između Demokrata i URA.

AKTUELNO SAZNAJE: Savez Abazovića i Bečića se raspada!?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve