Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Papović: Poziv na politički megdan

''Predlažem da ne maltretiramo tužilaštvo, sud i advokate, već da to riješimo na staromodan, ali efikasniji način. Javno izazivam cijelo rukovodstvo Demokrata (jer niko od njih nema petlju da potpiše saopštenje) na politički megdan. Ukoliko iznesu valjan dokaz da sam počinio krivično djelo podnijeću ostavku na poslaničku funkciju'', ističe Papović

Posljednje saopštenje Demokrata je gomila bijednih i prezrenih fraza. Jedino što zahtijeva kraći kritički osvrt je njihov napad na čast i poštenje svih funkcionera DPS-a u posljednjih 30 godina, ocijenio je  poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore, Dragutin Papović.

Prema njegovim riječima, optužuju za kriminal. To je paušalna, ali ozbiljna i uvrjedljiva tvrdnja koja se mora izvesti do kraja. Iskoristili su polemiku sa mnom da bi to saopštili.

“U DPS-u važi pozitivno pravilo da svako snosi ličnu odgovornost za obavljanje javne funkcije. Ja sam državni funkcioner od 2015. godine. Funkciju sam obavljao u skladu sa zakonom”, kazao je Papović.

On je poručio da, s obzirom na to da Demokrate kažu drugačije, ponudiće im šansu da to dokažu.

“Predlažem da ne maltretiramo tužilaštvo, sud i advokate, već da to riješimo na staromodan, ali efikasniji način. Javno izazivam cijelo rukovodstvo Demokrata (jer niko od njih nema petlju da potpiše saopštenje) na politički megdan. Ukoliko iznesu valjan dokaz da sam počinio krivično djelo podnijeću ostavku na poslaničku funkciju”, ističe Papović.

Ukoliko ne ponude takav dokaz neka ostavku podnese neko iz njihovog poslaničkog kluba. Izvolite.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
15.11.2022-13:10 13:10

Gospodine Papoviću, imate posla sa najogavimijim ljudima iz najogavnije partije u CG. Ma samo Vi radite posao koi inače odlično radite i ne gubite vrijeme ne te probisvijete. Sa njima nema političkog dijaloga, jer to su indroktirnirani neprijatelji, zadućeni za uništenje Crne Gore. GRAĐANI CRNE GORE IDU U VANINSITUCIONALNU BORBU PROTIV TIH MONSTRUMA! SLOBODARSKIM DUHOM, GANDIJEVSKI ĆEMO SU SUPROSTAVLJATI SLUGAMA SRBIJE, OKUPATORA CRNE GORE. CRNA GORA POBIJEDIT MORA!