Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Papović: Očekujem da Đukanović neće potpisati Zakon

On je kazao da zna da je propisano da Skupština dostavlja predsjedniku Zakon u roku od tri dana, ali da nije vidio koliki je rok koji je predsjedniku dat da bi potpisao ukaz kojim taj zakon treba da stupi na snagu, ili da se vrati parlamentu

Poslanik Demokratske partije socijalista Dragutin Papović kazao je da očekuje da predsjednik Crne Gore Milo Đukanović neće potpisati izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, koje je usvojila skupštinska većina i da će ga vratiti parlamentu na ponovno odlučivanje.

Papović je u emisiji “Teleskopija” na Televiziji Crne Gore rekao da Đukanović ima pravo da Zakon vrati jednom Skupštini.

“Ja sam uvjeren da će se to desiti”, naveo je Papović.

On je kazao da zna da je propisano da Skupština dostavlja predsjedniku Zakon u roku od tri dana, ali da nije vidio koliki je rok koji je predsjedniku dat da bi potpisao ukaz kojim taj zakon treba da stupi na snagu, ili da se vrati parlamentu.

Papović je objasnio da je procedura da je prilikom vraćanja Zakona u parlament na ponovno odlučivanje, predsjednik u obavezi da obrazloži zašto je to uradio.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve