Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Ovo su kadrovska rješenja Vlade u tehničkom mandatu

Nova kadrovska rješenja

Vlada Crne Gore je, na danas održanoj 36. sjednici kojom je predsjedavao premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović, razmotrila više kadrovskih pitanja.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju državnog sekretara u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Budimira Mugoše, kao i Rješenje o razrješenju predsjednika i člana Upravnog odbora Fonda rada Alekse Marojevića.

Iz Vlade je saopšteno da je donijeto Rješenje o imenovanju Ivane Mihajlović za članicu Upravnog odbora Fonda rada, kao i da je data saglasnost da se za glavnog inspektora za elektronske komunikacije, poštansku djelatnost i usluge informacionog društva u Upravi za inspekcijske poslove postavi Mladen Koljenšić.

“Vlada je donijela Rješenje o prestanku mandata v.d. pomoćnika direktora Uprave policije – rukovodioca Sektora za finansijsko – obavještajne poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova Saše Maškovića, donijela Rješenje o određivanju Aleksandra Radovića za v.d. pomoćnika direktora Uprave policije – rukovodioca Sektora za finansijsko – obavještajne poslove u Ministarstvu unutrašnjih poslova”, naveli su u saopštenju.

Takođe, Vlada je na današnjoj sjednici donijela Rješenje o imenovanju Esmina Bećovića za direktora Uprave za kapitalne projekte.

Vlada je ponovo imenovala Armina Mujevića za vršioca dužnosti direktora Uprave za gazdovanje šumama i lovištima.

“Vlada je donijela Rješenje o razrješenju državnog sekretara u Ministarstvu javne uprave Agrona Camaja, kao i Rješenje o prestanku vršenja dužnosti v.d. direktora Uprave za ljudske resurse Đura Nikača”, naveli su u saopštenju.

Takođe, kako je saopšteno, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Agrona Camaja za direktora Uprave za ljudske resurse.

Vlada je odredila Milana Bankovića za punomoćnika-predstavnika državnog kapitala na vanrednoj Skupštini akcionara “AD Održavanje željezničkih voznih sredstava Podgorica”.

Vlada je predložila Skupštini akcionara „AD Održavanje željezničkih voznih sredstava Podgorica“ da za članove Odbora direktora izabere: Ljiljanu Jokić KapuIgora RackovićaMomočila Jelića i Mensura Bošnjaka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve