Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Otvoren sajt koji Abazovića, Jokovića i poslanike targetira kao izdajnike

Nije poznato ko stoji iza sajta, ali je jasno da je u pitanju protivnik ili protivnici ove inicijative, koji ujedno podržavaju i proteste koji se svakodnevno održavaju u više crnogorskih gradova

Izdaja.me – sajt je koji nastao preko noći, a cilj je da vicepremijera Dritana Abazovića, poslanike koalicije “Crno na bijelo” i Socijalističke narodne partije (SNP) targetira kao izdajnike zbog inicijative za izglasavanje nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića.

Nije poznato ko stoji iza sajta, ali je jasno da je u pitanju protivnik ili protivnici ove inicijative, koji ujedno podržavaju i proteste koji se svakodnevno održavaju u više crnogorskih gradova.

Preko fotografija poslanika je istaknuto “Izdaja” i “Spasi obraz”, dok se na onima Abazovića i lidera SNP-a Vladimira Jokovića poručuje “Prodato! Izdaja!”.

Ispod fotografija je navedena informacija da će protesti biti organizovani svakog četvrtka i nedelje u 19 sati.

Osim navedenog, sajt nema drugog sadržaja.

Podsjećamo, koalicija “Crno na bijelo” podnijela je prošle sedmice podnijela inicijativu za izglasavanje nepovjerenja Vladi Zdravka Krivokapića. Glavni odbor SNP-a organizovao je danas sjednicu na kojoj bi trebalo da se odrede prema ovoj inicijativi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve