Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Otović: Velika pobjeda srpskog naroda i onih koji misle dobro Novom

Otović je poručio da sa Novskom listom i Pravom Crnom Gorom imaju 15 mandata

Lider koalicije Za budućnost Herceg Novog i Boke Ivan Otović kazao je DPS na danas održanim lokalnim izborima osvojio pet mandata manje u odnosu na prošle lokalne izbore.

On je poručio da je večeras ostvarena velika pobjeda srpskog naroda i onih koji misle dobro Herceg Novom.

“Rezultat naše koalicije u odnosu na 2017. je bolji za 25 odsto”, rekao je Otović na pres konferenciji nakon prebrojavanja glasova.

Kako je kazao, njegova koalicija je snaga koja će pokrenuti Herceg Novi i da će od sjutra sa partnerima krenuti u rad za dobrobit grada.

Otović je poručio da sa Novskom listom i Pravom Crnom Gorom imaju 15 mandata.

“Mi smo ti koji smo luča slobode uprkos tome što je premijer Krivokapić stao na stranu Demokrata. Odbranili smo naše i pojačali naš rezultat i mi ćemo biti oni koji će raditi za ovaj grad. Čestitam i drugima na rezultatu. Pozivamo na široki konsenzus. DPS je poslat u prošlost”, rekao je Otović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
IVAN
09.05.2021-23:38 23:38

DPS- je morao imati mladjeg kandidata i u NIKSIC I U HERCEG NOVI – DPS mora se oslanjati na mladju generaciju poput GOS .VUKOVICA ! U HN mnogo se izbjeglica uselilo i sam pao sam se ubijo evo sad SRPSKA VLADA najavljuje dodjelu ZLATNOG PASOSA! To se ne smije dozvoliti ni pod koju cijenu!!!UPAMET SE CRNOGORCI!

Krsto
10.05.2021-02:23 02:23

Upravo je Ivan Otovic dio te mracne proslosti koja se povampirila…Vrijeme ce to pokazati a Otovic i njegovi domaci izdajnici ce zavrsiti na smetlistu historije-da se nikad vise ne vrate

Zlatko
10.05.2021-04:36 04:36

Rece li i napisa li to Odoviću da Srbi ne žele dobro H-N ? Ostali žele naravno,tu se podudaramo,a ja vjerujem da i bar 5,6 Srba žele dobro gradu u kom žive .E KO VAM PREDVODI LISTE MOJI NOVLJANI . ŽAO MI VAS JE, ISKRENO . TAKO DIVNO MJESTO.ANEKAD I GRAD . DOK JE BILO GRAĐANA !