Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

OTKRIVAMO Bečić prekršio epidemiloške mjere: Prisustvovao sahrani ujaka poslanika Bogdanovića

Prema informacijama portala Aktuelno, Bečić je na sahranu kod ujaka svog najbližeg partijskog saradnika otišao službenim vozilom Skupštine Crne Gore

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić prekršio je u subotu 5. decembra epidemiloške mjere jer je prisustvovao sahrani ujaka (ime poznato redakciji) šefa poslaničkog kluba Demokrata Borisa Bogdanovića, saznaje portal Aktuelno. Informacija da je Bečić prisustvao u selu Grbavci nadomak Podgorice potvrđena je iz više izvora. Redakcija portala Aktuelno uputila je pitanja Press službi i Bečiću u nedjelju 6. decembra, ali do objavljivanja teksta nijesmo dobili odgovor.

Prema informacijama portala Aktuelno, Bečić je na sahranu kod ujaka svog najbližeg partijskog saradnika otišao službenim vozilom Skupštine Crne Gore!

Prekršene mjere

Bečić pošto nije poznato da je najbliži rod pokojnika prekršio je mjere koje je Nacionalno koordinaciono tijelo usvojilo 13. novembra (NA OVOM LINKU VIDJETI 9 minut i 20 sekundi)

Mjerama su, dakle, izričito zabranjena saučešća i prisustvo više osoba osim onih koji su najbliži srodnici.

Ovakvo ponašanje Bečića prilično iznenađuje jer je među prvima koji se zalaže za poštovanje svih propisa, a posebno epidemiloških.

Na potezu Tužilaštvo

Nakon što je Bečić prekršio mjere očekuje se da se o svemu izjasni Tužilaštvo. Podsjetimo, već je povodom kršenja mjera zbog prisustva sahrani pokrenut izviđaj protiv poslanika Andrije Mandića koji je proljetos u društvu mitropolita Amfilohija bio na sahrani oca bivšeg ministra unutrašnjih poslova Andrije Jovićević. Oni su tada saslušani pred Osnovnim državnim tužilaštvom na Cetinju.

Na kraju, redakcija portala Aktuelno iznenađena je Bečićevom odlukom da ignoriše odgovore na naša pitanja kao i podsjećanje koje smo proslijedili u petak. Bečić je nakon izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore jasno deklarisao stav i obećao punu transparetnost. Naša redakcija će nastaviti proaktivno da se bavi ovim slučajem preduzimajući sve ostale zakonske mogućnosti koje ima pred sobom kako bi rasvijetlila čitav slučaj.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
12.12.2020-09:56 09:56

Valjda vam je jasno ko je plagijator Becic,folirant i blefer i evo dokaza da je lagao sto je obecao “za punu transparentnost”.

Bulevar
12.12.2020-12:36 12:36

Cime se vi bavite. To je bas bitno

Śole
13.12.2020-01:43 01:43

Znači, mogu najviši funkcioneri da krše zakone? Bravo majstore, znao sam odmah da si se borio za pravnu državu i neselektivnu primjenu zakona litijajući.