Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Osudili hapšenje odbornika u SO Budva

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje hapšenje odbornika u SO Budva Dragana Krapovića, opštinskih službenika Aleksandra Mijatovića i Igora Đuraševića i sedam vatrogasaca iz Službe zaštite i spašavanja

Socijalistička narodna partija Crne Gore najoštrije osuđuje hapšenje odbornika u SO Budva Dragana Krapovića, opštinskih službenika Aleksandra Mijatovića i Igora Đuraševića i sedam vatrogasaca iz Službe zaštite i spašavanja.

Foto: TVCG

“Nijesu narodni predstavnici tu da ih biju, maltertiraju i hapse. Njih je narod izabrao da budu tu gdje jesu i narodna se volja ne može pendrecima mijenjati. Posebno je za osudu hapšenje vatrogasaca iz Službe zaštite koje je policija na brutalan način lišila slobode. Vatrogasci svakodnevno rizikuju svoje živote da bi spašavali živote drugih i doživjeli su da nečijom voljom budu na ovaj način poniženi i spriječeni u obavljanju svojih dužnosti. Pitamo se da li su batinaši svjesni činjenice da blokirajući rad ove gradske službe, direktno dovode u opasnost život građana Budve, i ne samo Budve. Poznato je da je ova služba u vrijeme ljetnjih požara po cijelom crnogorskom primorju, bila jedna od najangažovanijih”, ističu u SNP-u.

Kako su dodali, izgleda da državni organi ne mare mnogo za ove činjenice. Nijesu svjesni da narodnu volju ne mogu na taj način promijeniti. Zaklinju se u demokratiju i pred svijetom pravdaju svoje postupke demokratijom, a ne shvataju da se na taj način narodna volja ne može mijenjati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve