Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Orlandić: Partiotizmom ne barjačimo, jer se svi dobro znamo

Orlandić je posebno naglasio da su se predstavnici SD u prethodnom periodu dokazali kao iskrene patriote koje su sa svih pozicija radile u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana

Vazda smo bili i ostali, svim svojim bićem privrženi Crnoj Gori. Nikad nijesmo pravili kompromise na štetu države. Niti ćemo. I zato nemamo potrebu da se razbacujemo i barjačimo patriotizmom, jer se svi u Crnoj Gori dobro znamo, poručio je danas potpredsjednik Socijaldemokrata Mićo Orlandić. 

foto SD

Orlandić je posebno naglasio da su se predstavnici SD u prethodnom periodu dokazali kao iskrene patriote koje su sa svih pozicija radile u najboljem interesu Crne Gore i njenih građana.

“Nas preporučuju konkretni rezultati, ljubav prema Crnoj Gori i zalaganje za poboljšanje uslova života građana. Značajno su unaprijeđeni resori kojima su rukovodili naši predstavnici, što je doprinijelo tome da nam na svim izbornim nadmetanjima širom Crne Gore građani ukazuju sve veće povjerenje. Preciznije, prema rezultatima lokalnih izbora koji su održani prethodne četiri godine, podrška Socijaldemokratama je duplirana”, istakao je.

Kako je dodao, iza njih ne stoji prazan prostor, koji moraju da popunjavaju agresivnom retorikom.

“Ona, po pravilu, služi za zamagljivanje činjenice da nemate rezultate kojima se možete pohvaliti. Kad imate rezultate, kao što im mi dokazano imamo, a pritom je vaše članstvo od početka na braniku državnih interesa, nema potrebe da vam tema nacionalnog identiteta i takva retorika budu zaštitni znak”, poručio je potpredsjednik SD.

Socijaldemokrate Crne Gore se, naveo je, već trideset godina uporno, dosljedno i pošteno bore za Crnu Goru i njene državne i građanske interese.

“Sa nama je svaki građanin načisto. Zato je naš prijatelj svako ko se bori za građansku i evropsku Crnu Goru”, zaključio je Orlandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve