Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Optužbe Đeljošaja: Glavni grad krade novac koji pripada Tuzima

“Sve u svemu, iako nailazimo na razne opstrukcije, krađu naknada koje nama pripadaju, Opština Tuzi je formirala svoje institucije, redovno servisira svoje obaveze, investira u razvoj ali će se svaki cent koji je ukraden Opštini Tuzi od strane Glavnog grada vratiti”, napisao je Đeljošaj

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj tvrdi da ima dokaze da Glavni grad, kako kaže, krade novac koji pripada opštini koju on vodi.

“Svakodnevno dobijamo dokaze, pa evo još jedan dokaz, kako Glavni grad Podgorica u saradnji sa ostalim institucijama, krade novac koji pripada Opštini Tuzi. Nije ovo jedini primjer, nego samo još jedan u nizu kao i kod ostalih kompanija gdje je država vlasnik, a poznat je primjer, slučaj 13.jul Plantaže”, napisao je on na Facebook-u.

Kaže da je na sve činjenice ovog slučaja redovno ukazivao i Vladi Crne Gore.

“Sve u svemu, iako nailazimo na razne opstrukcije, krađu naknada koje nama pripadaju, Opština Tuzi je formirala svoje institucije, redovno servisira svoje obaveze, investira u razvoj ali će se svaki cent koji je ukraden Opštini Tuzi od strane Glavnog grada vratiti”, napisao je Đeljošaj.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve