Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Opštinska izborna konferencija DPS Berane 17. juna, dolazi Đukanović

Kako su naveli, opštinskoj izbornoj konferenciji u Beranama prisustvovaće predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore, Milo Đukanović

Osma Opštinska izborna konferencija Demokratske partije socijalista Berana biće održana u ponedjeljak, 17. juna 2019, u sali Centra za kulturu, sa početkom u 16 sati, saopšteno je iz beranskog DPS-a.

Kako su naveli, opštinskoj izbornoj konferenciji u Beranama prisustvovaće predsjednik Demokratske partije socijalista Crne Gore, Milo Đukanović.

”Delegati Opštinske izborne konferencije biraće novi saziv Opštinskog odbora i to 66 članova, koji će nastaviti da sprovode politiku naše Partije i naš izborni program. Uvjereni smo da će novi saziv Opštinskog odbora činiti ljudi od stručnosti, povjerenja građana i ugleda, i da će se boriti i uticati na donošenje kvalitetnih odluka u našem gradu koji, zahvaljujući nesposobnosti aktuelne lokalne vlasti, zaostaje u svim sferama života. U susret Konferenciji, nadamo se i da će rekonstrukcija ulaza u salu Centra za kulturu, započeta nakon prijave naše Izborne konferencije, biti dovedena u stanje kako nam je i obećano, dostojno nesmetanog održavanja ovog svečanog i radnog skupa”- zaključili su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve