Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Opština Tivat: Kusovac negativan na koronavirus

Predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac danas je dobio negativni rezultat svog testa na koronavirus, zvanično je potvrđeno iz Opštine Tivat

Predsjednik opštine Tivat Siniša Kusovac danas je dobio negativni rezultat svog testa na koronavirus, zvanično je potvrđeno iz Opštine Tivat.

Kusovac

Kusovac se nalazi u karantinu u Igalu nakon što je prekršio samoizolaciju, zbog čega je policija protiv njega podnijela krivičnu prijavu.

Na današnjoj press konferenciji IJZ, komentarišući krivičnu prijavu protiv predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca, zbog kršenja samoizolacije, direktor Urgentnog centra Nermin Abdić je kazao da je to dokaz da je zakon jednak za sve.

“To je tipičan primjer da je zakon isti za sve, da je država kadra da odgovori na neadekvatno ponašanje pojedinaca koji su zbog lične neodgovornosti doveli u opasnost kontakte sa kojima su bili prekršili mjere samoizolacije”, rekao je Abdić i rekao da svi moraju poštovati mjere NKT-a.

“Mjere samoizolacije su iste, bio on predsjednik opštine, bio radnik, pekar, kuvar… Mjere samoizolacije su obavezne i papir koji dobije morate poštovati kako bi pokazali i ličnu i kolektivnu odgovornost”, naveo je Abdić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve