Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović nakon sastanka opozicije: Vjerovatno će biti više kandidata, biće to uglavnom partijski lideri

''Do kraja sedmice očekujemo konačnu odluku da vidimo sa koliko kandidata će ići suverenistićki blok'', rekao je Popović

Lider Liberalne partije Andrija Popović kazao je nakon sastanka opozicije gdje se razgovaralo o zajedničkom predsjedničkom kandidatu, kazao je da je epilog  sastanka konstatacija da vjerovatno neće biti zajedničkog kandidata.

”Ovo je jedan u nizu sastanaka suverenističkog bloka- Nastaviće se čitava priča za par dana. Uglavnom ono što smo konstatovali je da vjerovatno nećemo imati zajedničkog kandidata. Biće ih više unutar suverenističkog bloka, to će uglavnom biti partijski lideri”, kazao je on.

On je kazao da više nije aktuelna priča o nestranačkim ličnostima.

”Do kraja sedmice očekujemo konačnu odluku da vidimo sa koliko kandidata će ići suverenistićki blok”, zaključio je Popović.

Na sastanku su bili Damir Šehović (SD), Andrija Popović (LP), Aleksandar Bogdanović (DPS), Raško Konjević (SDP) kao i Ervin Ibrahimović (BS).

Predsjednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je juče da opozicioni savez razgovara o tome da li će kandidat na predsjedničkim izborima biti stranačka ili nadstranačka ličnost.

Saopštio je i da će uskoro izaći sa prijedlogom kandidata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Balša
08.02.2023-14:41 14:41

Kad će izbori da ovog više ne gledamo.