Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

OO DPS Tuzi: Demokrate ne znaju ni gdje su Tuzi

Šta Tuzi i Malesija misle o politici koju propagirate, rekli su vam prošle godine, kad ste na izborima dobili jedva 100 glasova", navode u saopštenju.

Drago nam je što smo grupu političkih entuzijasta iz Podgorice, jer Demokrate u Tuzima nemaju nikakav odbor, naučili lekciju iz geografije Crne Gore, poručuju iz OO DPS Tuzi.

“Bilo bi nam drago kad bi im politika išla makar malo bolje od poznavanja te oblasti, ali tek u tome za njih, po svemu sudeći, nema spasa.
Nemojte samo vi nama u Tuzima govoriti ko je sijao mržnju i igrao na kartu nacionalizma. Sjećamo se mi dobro i Sedmog bataljona i kolona demonstranata vaše matice, Socijalističke narodne partije, koji su krajem devedesetih išli u pohod na Tuzi.

Nemojte samo vi, saopštenjima pisanim u Podgorici, nama u Tuzima i Vranju govoriti na koji način treba da živimo i kako da baštinimo međusobnu slogu. Vi, koji ne znate ni gdje se nalaze mjesta o kojima prosipate svoju demagogiju, što ste dokazali i u samim saopštenjima.
Nemojte samo vi, koji podržavate ovakvu Vladu, da bilo kome iz Tuzi i Malesije držite bilo kakva predavanja.

Šta Tuzi i Malesija misle o politici koju propagirate, rekli su vam prošle godine, kad ste na izborima dobili jedva 100 glasova”, navode u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve