Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

OO DPS Berane: Za razliku od opozicije, mi ne proganjamo one koji promijene partijska uvjerenja

Oni su se zahvalili Raičeviću na dosadašnjem radu u partiji, koja će, kako su kazali, u skladu sa svojim programom, nastaviti da baštini građansku, multivjersku, multinacionalnu i antifašističku Crnu Goru kao zajedničku kuću svih nas

Demokratska partija socijalista je partija kojoj se uvijek dobrovoljno pristupalo, kao što potvrđuje i nedavno učlanjenje preko stotinu mladih Beranki i Beranaca, što je svojevremeno uradio i gospodin Radoš Raičević. Osim pristupanja, dobrovoljno se i napušta Partija, pa postupak Radoša Raičevića nije nikakva nova pojava u političkom životu neke partije, pa ni Demokratske partije socijalista Berana, saopšteno je iz te partije.

DPS Berane

Oni su se zahvalili Raičeviću na dosadašnjem radu u partiji, koja će, kako su kazali, u skladu sa svojim programom, nastaviti da baštini građansku, multivjersku, multinacionalnu i antifašističku Crnu Goru kao zajedničku kuću svih nas.

“Za razliku od naše političke konkurencije, mi ne proganjamo nikoga ko odluči da promijeni svoja partijska uvjerenja. U tome i jeste suštinska razlika između nas i njih, tolerancije sa naše i netrpeljivosti sa njihove strane. Budući da je Radoš Raičević bio naš član i podržavalac, vjerujemo da će i sam, nakon nekog vremena, shvatiti da su svi potezi Demokratske partije socijalista uvijek bili u interesu svih građana Crne Gore, bez obzira na njihovu vjersku ili nacionalnu pripadnost. Država u kojoj svi građani i sve vjerske zajednice imaju ista prava, jedan je od naših programskih ciljeva kojem smo bez obzira na sve opstrukcije i pritiske posvećeni”, navodi se u saopštenju DPS-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve