Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Omladina SD-a izabrala rukovodstvo u Pljevljima i Gusinju

Kako su naveli, konvencijama je prisustvovao i potpredsjednik Omladine SD-a Nikola Zirojević koji je kazao da je sada više nego ikada važno da omladinska organizacija afirmiše zajedništvo i saradnju, jedinstvenost i složni duh po kojem je uvijek bila prepoznatljiva

Prethodnih dana održane su izborne konvencije OSD-a u Pljevljima i Gusinju na kojima je izabrano novo rukovodstvo i usvojena lista delegata za predstojeći Kongres Omladine Socijaldemokrata koji se organizuje 31. jula. Tako je jednoglasno odlučeno da Omladinom SD-a u Pljevljima rukovodi Ognjen Bobić, dok će funkciju potpredsjednice obavljati Milica Šljukić. U Gusinju je, takođe jednoglasno, za predsjednika odbora mladih izabran Mirza Bektešević, saopšteno je iz SD-a.

“Novoizabrani predsjednici istakli su da će, kao i do sada, ovi odbori biti primjer omladinskog aktivizma u lokalnoj zajednici, istrajući u tome da mladi ljudi budu što više angažovani u društvu čiji su važan dio, kako bi ga mogli graditi po svojoj mjeri”, navodi se u saopštenju.

Kako su naveli, konvencijama je prisustvovao i potpredsjednik Omladine SD-a Nikola Zirojević koji je kazao da je sada više nego ikada važno da omladinska organizacija afirmiše zajedništvo i saradnju, jedinstvenost i složni duh po kojem je uvijek bila prepoznatljiva.

‘’Njegujući i živjeći socijaldemokratiju na način na koji to čini naša omladina širom Crne Gore, mi baštinimo i vrijednosti moderne, građanske, multietničke i multikonfesionalne države. Omladina SD-a će uvijek biti usmjerena na konkretne akcije, što će još jednom pokazati da je naša organizacija mladih utemljena na kvalitetu, mladim i ozbiljnim ljudima koji mogu biti kreatori politike i donosioci promjena’’, poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Omladina SD-a izabrala rukovodstvo u Pljevljima i Gusinju – CG Vijesti
22.07.2021-17:15 17:15

[…] Aktuelno […]