Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Olenik: Populizam Vučićevog ”srpskog sveta” uništava Crnu Goru na naše oči

On je to napisao na svom Twitter nalogu, komentarišući izjavu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića koji smatra da treba smanjiti zarade funkcionerima, a povećati ljekarima

Populizam Vučićevog Srpskog sveta uništava Crnu Goru, kazao je srpski advokat za ljudska prava Aleksandar Olenik.

On je to napisao na svom Twitter nalogu, komentarišući izjavu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića koji smatra da treba smanjiti zarade funkcionerima, a povećati ljekarima.

“Populizam Vučićevog Srpskog sveta uništava Crnu Goru, na naše oči i uz pomoć pravoslavne bojkot opozicije”, naveo je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
TeVe
28.02.2021-09:51 09:51

SRPSKI SVET-URA -NOVO IME ZA- OLENIK “I dragi Šole etiketira i blati umjesto da građanima Cetinja I CRNOGORCIMA odgovori na nekoliko ključnih pitanja: – Zašto ste pobjegli sa glasanja o Zakonu o slobodi vjeoispovjesti kojim su crkve i manastiri dati okupatorskoj SPC? – Zašto je URA podržala Vesnu Bratić i Leposavića za ministre? – Da li je i za URA Crna Gora druga srpska država kao za njihovog premijera? – Zašto je URA podržala predsjednika Matice srpske za rektora crnogorskog univerziteta? – Kakav je ugođaj biti novi SD i zapošljavati cijelu partiju i familije? – je li se Dritan sjetio… Pročitaj više »

gagi
28.02.2021-12:16 12:16
Reply to  TeVe

TeVe druze “pominjes li ti ovo”Sola Jankovica vatrogasca sa osnovnom skolom i izdajnika svoga bratstva,i potrcka Filipa Adzica kojeg voze u gepek automobila jer se stide od njega,to nebitan elemanat u gradudno dna,poceo je da se “koci ka nevarena noga”no mozda “moze nedje”,a na Cetinje nece moci,pa da mu je mentor devet puta “bezbijednjak”jer tu cetnicku druzinu URA ne “gotove”bas Cetinjani.

David
28.02.2021-10:21 10:21

Vucicev san za SRPSKI SVET-100 MUSLIMANSKIH ZA JEDNU SRPSKU GLAVU!

Sara
28.02.2021-14:56 14:56

Zasto ne propustate moje komentare..ako mi je zabranjeno..recite…