Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

OKRŠAJ TEŠKAŠA VELIKOSRPSKOG ZILOTIZMA: Podvižnica Nevenka udarila na Spasoja, tvrdi da stoji iza ogavnih stranica na društvenim mrežama!

Tomić i Bošković Ćirović važe za možda i najvatrenije pobornike svetosavlja na političkoj sceni Crne Gore. Stoga su mnogi okarakterisali ovaj okršaj kao - sveti online rat teškaša velikosrpskog zilotizma

Na društvenim mrežama posljednjih dana dolazi do sve češćih sukoba među nekadašnjim saoborcima.

Jedna od polemika koja je privukla pažnju mnogih je sukob između bivše novinarke RTCG, sada zaštitnice Svetosavlja Nevenke Bošković Ćirović i funkcionera Nove srpske demokratije Spasoja Tomića.

Prenosimo post koji je objavila Nevenka Bošković Ćirović funkcionerka Demokrata koja je razotkrila čime se bavi Spasoje Tomić.

foto rtcg.me

-Ajmo Spasoje Tomić da sad kažemo javno ono što cijeli Nikšić priča, a to je da si ti i Plava Torba DK i sve ogavne stranice. Ajmo i ovo da kažemo – od svakog odgovora na pitanja koja postavljaš tresao bi jer ja samo mogu s ponosom da kažem da sam danas sve ono što sam od rođenja! Ti Spasoje nastavi da budeš to što jesi, jer i to što te tapšu po ramenima znaju da su i u čojstvu i u junaštvu između nas dvoje svjetlosne godine! Račun polažem Gospodu a ne kao ti! Neka oproste časna braća i sestre u Hristu iz DF-a, znam da je vas najviše, ali vi sami morate znati ko ovo radi u vaše ime! Časna braćo i sestre iz DF-a, s kojima sam branila svetinje, s vama ću za odbranu svetinja i u vatru i u vodu – poručila je Bošković Ćirović.

A povod za status Nevenke Bošković Ćirović bila je objava sa profila Plava torba DK iza kojeg tvrdi da stoji Tomić.

Spasoje Tomić – Plava torba DK

-E kako volim kad mi jutro počne uz neku porukicu u inboks. A tek kad mi stigne što prepodobna Nensi izbača po FB. Kaže da nam osvježi pamćenje. Ajde Nensi da ga stvarno osvježimo.

-Đe si radila zadnjih 20 godina, do prije dvije godine? Koga su optuživala da te je ostavio bez posla, takođe, prije dvije godine? Koga si glasala do ovih zadnjih izbora? Šta si glasala na referendum? Kako si se pisala na popis 2011te? Nemoj Nensi ti o prošlosti, isplati ti se taman kao Milači.

Tomić i Bošković Ćirović važe za možda i najvatrenije pobornike svetosavlja na političkoj sceni Crne Gore. Stoga su mnogi okarakterisali ovaj okršaj kao – sveti online rat teškaša velikosrpskog zilotizm.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bellarina
22.06.2021-07:39 07:39

Samo mogu da konstatujem da mi i jutarnja kafa počinje s osmijehom i zadovoljstvom čitajući vas.. A uvijek dobro i autentično informisani, samo tako nastavite!!

džudović
22.06.2021-07:53 07:53

Nevenka svetosavka je sama napustila posao i uzela otpremninu, nije dobila otkaz i ostala bez posla. Njena agresivnost i nategnuto puce na košulji su posljedica neke njene frustracije. Treba neko da je oslobodi te frustracije.

gagi
22.06.2021-08:27 08:27

Bravo Nevenka,nego si “zaboravila”za sebe reci istinu “Ja Nevenka Boskovic(Cirovic je stiglo kasnije)sam “golo postenje i karakter”taman ka donji zenski vec-gacice. Nevenka,ko te ne zna mozda bi te i skupo platio.Drzi se ti Nevenka one price popa iz manastira Morace “neka neka,sto golije to Bogu milije”.

Miki
22.06.2021-08:54 08:54

Ja bi volio znati odakle su dosli ovi Tomici u Crnu Goru,bas ovaj me interesuje jeli dijete roditelja izbjeglica,da li su uopsts pridoslice odnekle?? Ako moze neko ko zna dati odgovor,hvala. Jer ovaj lik je od onih rijetko odvratnih,nemoguce mi je da ovo ima gen Crne Gore

odiva
22.06.2021-18:34 18:34
Reply to  Miki

to ih je popisao onaj izdajnik 1018., Svetozar Tomić što nije smio kroz Nikšić proć. Naravno, on ih je učinio Srbima, i tu lijeka nema, a to je napravio i od Pivljana za potrebe srbijanskih okupatora. Eto odakle sve. No je muka kad Boškuša raširi rašu i počne prđeti o vjeri o kojoj ama baš ništa ne zna sem što je Raković, kvaziistoričar napisao…

Nikola BP
22.06.2021-20:10 20:10

A zamisli mozak koji piše “braća i sestre u Hristu”… Mila majko, napraviše pravoslavnu džamahiriju od komunističke CG

Caramdjordje
22.06.2021-23:12 23:12

A nesretnice koliko dugo si bila ugrozena srpkinjica,a bila urednica pod zlocinackom rukom DPS?Sramota je sto cinis kada ti ti tvoji nisu dali da budes ministarka ili direktor TV!

mara
26.06.2021-02:36 02:36

Ne zna se ko je odvratniji od njih dvoje, pih….