Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

ODT Podgorica formiralo predmet povodom kontakta Pozdnjakova sa Kneževićem

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom kontakta ruskog ekstremiste Vladislava Pozdnjakova sa predsjednikom skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milanom Kneževićem

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom kontakta ruskog ekstremiste Vladislava Pozdnjakova sa predsjednikom skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milanom Kneževićem.

Građanski aktivista Aleksandar Saša Zeković je, kako je Pobjeda objavila sinoć, pitao juče Osnovno i Više državno tužilaštvo u Podgorici da li su kontaktirali Kneževića, koji je javno objavio da je ostvario kontakt sa Pozdnjakovim, ruskim ekstremistom i liderom zabranjene organizacije “Muška država”.

– Povodom navedenog u Vašem imejlu od 3. aprila 2022. godine obavještavamo Vas da je predmet formiran u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici – navedeno je u odgovoru Aleksandru Zekoviću iz Višeg državnog tužilaštva u Podgorici.

Zekovića je interesovalo i da li su nadležni organi kontaktirali Kneževića kako bi “možda pojasnio na koji je način stupio u kontakt sa navedenom osobom i da li može pomoći komunikaciju državnih organa sa njim ili im ustupiti kontakte Vladislava Pozdnjakova”.

Podsjetimo, Knežević je saopštio da mu je putem mejla stigla video poruka od Pozdnjakova u kojoj tvrdi da nema nikakve veze sa dojavama o podmetnutim bombama na više lokacija u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
04.04.2022-16:09 16:09

Zasto Drzavno; Tuzilastvo CG ne formira predmet povodm kontakta potpredsjednika Skupstine CG, gospodina Strahinje Bulajica i protjeronog Ruskog agenta. Zasto isto tuzilastvo ne ne formmira predment po slucaju zabrane Mandica, Knezevica i Bulajica, postavljene gospodinu Strahinji Bulajicu, u kojo je izricito trazi da ne organizuje sjednice Skupstine CG?