Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Odgovornost za format i sadržaj protesta imaju političari koji ih podržavaju ili na njima učestvuju

CGO osuđuje sinoćnje šovinističke ispade protiv potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića

CGO osuđuje sinoćnje šovinističke ispade protiv potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića.

-Političke razlike ne mogu i ne smiju biti razlog da iko bude vrijeđan na nacionalnoj osnovi i prema ovom jasan otklon moraju imati svi kojima je na srcu građanski koncept države Crne Gore – navodi se u saopštenju.

CGO apeluje na građane i građanke da svoj stav oko komplikovane političke situacije u zemlji izražavaju na demokratski način. Posebnu odgovornost za format i sadržaj protesnih okupljanja imaju političari i javni funkcioneri koji ih podržavaju ili učestvuju na njima.

-Od javnih funkcionera i političara se očekuje da argumentovano i primarno kroz institucije vode svoje političke bitke i zastupaju svoje politike i da ni na koji način ne zloupotrebljavaju javne resurse zarad partikularnih interesa – zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sarajevo
22.01.2022-13:38 13:38

OD SESELJEVSKIH I SPAHOVIH CETNICKIH DEMOKRATA DA SE OSLOBODIMO I CRNA GORA JE POMIRENA DEMOKRATE JE ZLO KOJE NIJE VIDJENO U NOVIJE VRIJEME SMECARI NACIONALISTICKI !!!Proteste širom zemlje, ponovo ORGANIZUJU vijore se srpske trobojke i Cetnicke kokarde U Berane smo vidjeli onog sa KOKARDOM na glavi sa izdajnickim splacinama ALBINA CEMANA-KOLIC DZENAN zajedno na protest kuvaju plan !

B.Zekovic
22.01.2022-14:01 14:01

Aha, bas ste potresli ove srpske nacionaliste i nosioce antidemokratskih i anticrnogorskih, nasilnih aktivnosti. Oni ce , po tradiciji, na CGO apel reagovati jos zescim nacionalis-sovinistickim ispadima, a ne vjerujem da tu CGO nece biti dobro zakacen.