Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor za bezbjednost nema kvorum: Vukšić bez pozitivnog mišljenja?

Predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević obavijestio je Bečića da zbog ''ignorantskog odnosa premijera Krivokapića prema tom Odboru i odbijanja da dođe na kontrolno saslušanje on neće zakazati pomenutu sjednicu''. Ako izostane mišljenje Odbora, Vukšić ne može biti imenovan na funkciju u punom mandatu. 

Predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakazao je za sjutra sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu na kojoj treba da se nađe predlog za imenovanje v.d. direktora ANB-a Dejana Vukšića na tu funkciju, ali sjednica se najvjerovatnije neće održati, jer neće biti kvoruma.

Kako saznaje portal Aktuelno, predsjednik Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević obavijestio je Bečića da zbog ”ignorantskog odnosa premijera Krivokapića prema tom Odboru i odbijanja da dođe na kontrolno saslušanje on neće zakazati pomenutu sjednicu”.

Bez pozitivnog mišljenja Odbora za bezbjednost i odbranu, Vukšić, kome 17. juna ističe v.d. stanje u ANB-u, može biti imenovan za tu funkciju u punom mandatu, jer odluka Odbora nije obavezujuća. Međutim, ako izostane mišljenje Odbora, Vukšić ne može biti imenovan na funkciju u punom mandatu.

Kako saznajemo, na sjutrašnjoj sjednici najvjerovatnije neće biti poslanici DF-a koji su članovi Odbora.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Aco
10.06.2021-18:25 18:25

Nema Vuksic vise podrsku Vucica jer je bio advokat kavcana! Adio Dejo a Russia

Baron
10.06.2021-22:19 22:19

SVE ce to leci, samo polako.