Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor sjutra o kontrolnom saslušanju u vezi navoda Europola

U sazivu sjednice navodi se da je predviđeno da se saslušaju premijer Dritan Abazović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković

Odbor za bezbjednost i odbranu trebalo bi sjutra da donese odluku o kontrolnom saslušanju u vezi sa navodima Europola da su službenici policije Petar Lazović i Ljubo Milović navodno članovi kriminalnog klana Kavač.

U sazivu sjednice navodi se da je predviđeno da se saslušaju premijer Dritan Abazović, direktor Uprave policije Zoran Brđanin, glavni specijalni tužilac Vladimir Novović i šef Specijalnog policijskog odjeljenja Predrag Šuković.

Uprava policije saopštila je da će, povodom teksta portala Libertas, javnost biti detaljno obaviještena po okončanju policijsko – tužilačke aktivnosti.

Bivši glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić je u razgovoru za Dnevne novine Dan kazao da službenik policije Petar Lazović nije član ni jedne kriminalne grupe.

“Utvrdili smo da je Petar Lazović policijski službenik sa najvećim moralnim egom, te da je na zakonit način obavljao svoj posao”, naveo je Katnić, dodajući da su nakon obustavljanja postupka o tome obavjestili Europol, koji se saglasio sa takvim ishodom.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve