Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Odbor DPS Prijestonice: Kako URA liječi Cetinje vidjeli smo 5. septembra prošle godine

''U maniru svog nekadašnjeg premijera Krivokapića, umjesto konvencionalnih, antifašističkih, građanskih i crnogorskih praznika, u URI i dalje imaju potrebu da izmišljaju neke nove praznike – pa ovog puta imamo i neki 5. decembar, ljekoviti praznik po Cetinje''

Taman kad smo mislili da je URA na Cetinju prestala da postoji, skromne nagovještaje da su živi dobili smo iz njihovog saopštenja – a bolje da ga nijesu ni pisali, saopštio je Odbor DPS Prijestonice.

“U maniru svog nekadašnjeg premijera Krivokapića, umjesto konvencionalnih, antifašističkih, građanskih i crnogorskih praznika, u URI i dalje imaju potrebu da izmišljaju neke nove praznike – pa ovog puta imamo i neki 5. decembar, ljekoviti praznik po Cetinje. “Izliječili” su Janković i njegove partijske kolege Cetinje 5. septembra 2021. godine dovoljno da im se to nikad ne zaboravi. Taman kao što su Crnu Goru “izliječili” u ove dvije godine – toliko da ih danas podržava 2,8 odsto građana. Tako Jankovićevi saborci “liječe” i Nikšić, koji je postao oličenje najgore nacionalističke destrukcije, tako su “liječili” Budvu dok ih tamo nijesu otkačili, a pribojavamo se da će tek Podgorici da prirede nezaboravno “liječenje” sa njihovim partnerima i mentorima iz Demokratskog fronta”, kažu u cetinjskom DPS-u.

Ipak, dodaju, ovim putem dužni su da se obrate gradonačelniku Đuraškoviću, pitanjem da li on dijeli stavove koje je iznio Janković?

“Da li se ponosi time što URA po Cetinju proglašava “nove praznike”? Kakva je to dobra saradnja Prijestonice i propale Vlade, koju Janković pominje, a koju niko na Cetinju, osim njega i preostalih nekoliko članova URE, ne vidi? Je li to ona Vlada koja se manirom najgorih autokrata riješila ministara iz redova SDP-a? Jedino što se u ovih godinu, nažalost, dokazalo, jeste ono što smo mi poručivali. Nema nikakve dobrobiti u bilo čemu što podržava URA”, zaključuje se u saopštenju DPS Prijestonice.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve