Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor DPS Golubovci: Osuđujemo napad na gradonačelnika Vukovića

Taj čin je u suprotnosti sa svim što Zeta predstavlja, kao mjesto poznato po domaćinskom odnosu prema svima, gdje je gost uvijek dobrodošao.

Odbor Demokratske partije socijalista Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci najoštrije osuđuje jučerašnji napad na gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića prilikom njegove posjete Zeti. Taj čin je u suprotnosti sa svim što Zeta predstavlja, kao mjesto poznato po domaćinskom odnosu prema svima, gdje je gost uvijek dobrodošao.

“Napad na gradonačelnika Vukovića je napad na sve vrijednosti kojima se Zećani ponose, prije svega kao dobri domaćini koji goste ne dijele, nego dočekuju, koji ne vrijeđaju, nego ugošćavaju, koji štite a ne napadaju. Političke razlike su legitimne, ali ono što građani Zete neće dozvoliti je da ih neko vrijeđa, da unižava njihovo dostojanstvo i sve one osobine kojima se ponose.

Zbog toga, jučerašnji napad na gradonačelnika Vukovića izražava osudu Zećana koji su jedinstveni u odbrani svog kraja od agresivnih ataka na ljudske vrijednosti koje krase ovaj kraj. U Zeti to neće proći”, poručili su iz Opštinskog odbora DPS-a Opštine u okviru Glavnog grada Golubovci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve