Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Odbor DPS Glavnog grada: Politički piromani iz DF podmeću nove vatre

Kako ističu, dok su se sve snage u zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje tu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetnut

U trenucima kada neko društvo zadese elementarne nepogode, poput poplava, požara i sl. obično se zaboravi na sve razlike, naglašava se solidarnost i spremnost da se udruženim snagama spašavaju životi, prirodna i materijalna dobra. Međutim, Demokratski front je ružan izuzetak koji relativizuje to pravilo, saopšteno je danas iz Odbora Demokratske partije socijalista Glavnog grada.

Kako ističu, dok su se sve snage u zajednici organizovale na suzbijanju požara na Gorici, DF pokušava da politizuje tu nepogodu, očekujući da rukovodstvo grada podnese ostavke zbog požara, za koji postoje sve indicije da je podmetnut.

“Umjesto da se odazovu pozivu da zajedno pošumimo Goricu, politički piromani iz DF podmeću nove vatre. Ne samo da se neće ispuniti njihov zahtjev, koji je, zbog okolnosti u kojima se traži, prestupio granice pristojnog i normalnog, već će uprava Glavnog grada nastaviti da radi u korist građana Podgorice i uložiti sve napore da političku elementarnu nepogodu zvanu DF izbriše sa političke mape Podgorice i Crne Gore”, navode u podgoričkom odboru DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve