Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Od ponedjeljka call centar za izbore u Herceg Novom

''Call-centar'' će raditi svakog dana počev od ponedjeljka, 26. aprila, u terminu od 8 do 20 časova, dok će na dan izbora raditi u periodu od 7 do 20 časova

Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Herceg Novi, koji će se održati 9. maja 2021. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) oformilo je “Call-centar” sa jedinstvenim brojem 19820, saopšteno je iz MUP-a.

Kako dodaju, “Call-centar” će raditi svakog dana počev od ponedjeljka, 26. aprila, u terminu od 8 do 20 časova, dok će na dan izbora raditi u periodu od 7 do 20 časova.

“Pozivanjem ovog broja i saopštavanjem ličnih podataka (ime i prezime, datum rođenja i ime roditelja) ili jedinstvenog matičnog broja, građanin će od operatera dobiti informaciju o tome da li je upisan u birački spisak i na kojem biračkom mjestu glasa”, navode iz MUP-a.

Prema njihovim riječima, građani će pozivanjem ovog broja moći i da prijave eventualne nepravilnosti vezane za izborni proces, a povodom raspisanih izbora za odbornike u Skupštini opštine Herceg Novi.

“Jedinstveni broj 19820 je besplatan i dostupan za sve korisnike mobilne i fiksne telefonije u Crnoj Gori”, kazali su iz MUP-a.

IzMUP-a navode da će za dane predstojećih praznika, odnosno 30. aprila, 1., 2. i 3. maja tekuće godine, “Call-centar” raditi po skraćenom radnom vremenu u terminu od 08 do 14 časova.

“Područna jedinice za upravne poslove, državljanstvo i strance Herceg Novi, MUP, će u nedjelju, 9. maja 2021. godine raditi u periodu od 7 do 20 časova, kako bi građani bili u mogućnosti da preuzmu identifikaciona dokumenta za čije izdavanje su zahtjev podnijeli u prethodnom periodu”, zaključili su iz MUP-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve