Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Od gejm čendžera, relaksiranja, do licemjernog izvinjenja Cetinjanima

Abazović neodoljivo podsjeća ulozi koju je svojevremeno odigrao Sejdo Bajramović, za potrebe režima Slobodana Miloševića

Uloga glavnog aktera i prtogoniste “moderne” AB revolucije u Crnoj Gori Dritana Abazovića neodoljivo podsjeća ulozi koju je svojevremeno odigrao Sejdo Bajramović, za potrebe režima Slobodana Miloševića, ističe Mirza Šabović iz SDP-a Crne Gore.

Jednog je politička istorija upamtila kao lojalnog poslušnika Miloševićeve administracije, a drugog tj. Abazovića upamtićemo kao dosljednog nasljednika Bajramovića, sa istim zadacima, a za račun Aleksandra Vučića i blago modifikovanog projekta stvaranja velike Srbije, odnosno, kako se to danas moderno kaže “srpskog sveta.

“Ako je bilo ko od onih koji tumače političke,društvene i istorijske procese u dilemi da li je prednje navedena postavka tačna,ili ako još uvijek nije jasna uloga tkz. građanskog pokreta URA, neka samo sumira sledeću argumentaciju. Od “gejm čendžera”, “relaksiranja”, do jučerašnjeg licemjernog izvinjenja Cetinjanima (koje je Abazović samo do skoro nazivao teroristima i braniocima kokaina). Od toga da je URA na krilima pro-crnogorskog, građanskog, biračkog tijela, dobila podršku da bi se borila protiv korupcije i nepotizma, a bavila se ustoličenjem visokog bezbjednosnog rizika i to prevashodno u interesu druge države koja tim činom pokazuje političku, pa ako hoćete i okupacionu nadmoć u odnosu na institucije jedne suverene i građanske države. Od ekološke partije na platformi “zelenih” do sprovođenja nezapamćenog trovanja naroda hemijskim sredstvima, od Matije Bećkovića, do nošenja Dritana Abazovića na rukama srpske omladine u Beogradu, i tako redom,tragom “KILOMETARSKIH LAŽOVINA” Dritana Abazovića (kako on sam jednom reče) sve do napuštanja ovog fiktivno-građanskog projekta od dokazanih anti-fašista,ogoljena je sama suština ove političko izdajničke klike, koja je na osnovu prednje(skromno-skraćene) navedene argumentacije za godinu dana na vlasti više uradila za interese susjedne države Srbije nego li za svoju matičnu državu Crnu Goru” , smatra Šabović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Iskon
14.09.2021-16:30 16:30

A što da očekujemo od Vučićeve i Šešeljeve fele? Poodavno su oni prodali dušu đavolu, ako su je ikad i imali. No, moraćemo ovo rašćišćavati kako znamo i umijemo jer nas potrovaše mržnjom. Zdravo bio, Mirza.