Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Obućina: Ljekovit je za odnose dolazak Dritana, skoro kao klinika njegovog brata

Danas se sve mijenja. Pocijepane Nedimovićeve farmerice kad je čekao Krivokapića otišle su u fundus. Dritan je dočekan svečano, okrenut je novi list u odnosima sa Montenegrom, saopštila u uvodu Pregleda dana poznata srpska novinarka

“Danas se sve mijenja. Pocijepane Nedimovićeve farmerice kad je čekao Krivokapića otišle su u fundus. Dritan je dočekan svečano, okrenut je novi list u odnosima sa Montenegrom”, rekla je novinarka i urednica Jelena Obućina u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

 – Taj list Svetu Marovića neće vratiti na primorje, jer je izgleda skupo platio kopnenu zonu svoje bezbjednosti. Ljekovit je za odnose dolazak Dritana, skoro kao klinika njegovog brata, koju mu je Vučić, veli Dritan, “poklonio”, jer je reč o vrhunskom genetičaru – istakla je Obućina pa nastavila:

 – Ne mijenja se odnos samo prema Crnoj Gori, nego i prema domaćoj radnoj snazi. Fijatovi radnici su naizgled zadovoljni, a sasvim očigledno umireni. Pare još nisu legle, ali vjeruju hoće, samo da se vidi ko se predomislio, ostaje li ovdje ili ide pod sunce slovačkog neba – naglasila je ona i zaključila:

– Mijenja se klima i u glavnom gradu. Šapić obećava redovne konferencije za novinare, a ne kao Radojičić. Taj vjeruje da će ostati upamćen. I hoće. Možda do kraja godine. Kao čičičić i onaj sa kućicom za vrapce. Jer po Tiršovoj 2 neće, njegov prioritet s početka mandata jednostavno još ne postoji. Jedino što se ne mijenja je odnos prema Rusiji. 80 odsto ispitanika protiv je sankcija, pokazuju nova istraživanja. Sve se, dakle, radikalno, napredno – mijenja na isto.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve