Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Obilježavanje godišnjice rada odlazeće Vlade urnebesan primjer obmanjivanja javnosti i samohvalisanja raskošno nesposobnog premijera

''Ovo je Vlada koja traumatizovanoj javnosti nudi bajke o ekonomskim reformama i nametnutim zaradama, kao i vladavini zakona koja se vrti oko tone kokaina za koju se i dalje ne zna ni ko ga je naručio ni đe je krenuo''

Jučerašnje obilježavanje godišnjice rada odlazeće Vlade je urnebesan primjer obmanjivanja javnosti i samohvalisanja raskošno nesposobnog premijera i njemu lojalnih i oktroisanih ministara, ocijenili su predsjednik Savjeta Građanske inicijative “21.maj” Miodrag Živković, izvršni koordinator Ljubomir Filipović i programski koordinator Rade Bojović.

“Pritom, radi se o Vladi koja je javnosti poznata po spektakularnom neznanju i neodgovornosti, kao i gimnastičkoj poniznosti pred velikosrpskim popovima. Ili, o Vladi koja je u Briselu tretirana kao grupa institucionalnih diletanata, dok se u Vašingtonu grohotom smiju kada joj daju “podršku” ne bi li uredno dostavljala podatke o svojim iznutra nagomilanim Vučićevim i ruskim marionetama”, navode Živković, Filipović i Bojović.

“Ovo je Vlada koja je svoju “kreativnost i inovativnost” iscrpila u palanačkoj demagogiji i osvajanju neočetničke “slobode” do koje je valjda došlo nakon 75 godina kolaboracionističke patnje i doušničke servilnosti. Ovo je Vlada koja traumatizovanoj javnosti nudi bajke o ekonomskim reformama i nametnutim zaradama, kao i vladavini zakona koja se vrti oko tone kokaina za koju se i dalje ne zna ni ko ga je naručio ni đe je krenuo. Sve u svemu, godišnjica rada Vlade će ostati inspiracija za autentični i nedostajući politički teatar koji je potrebniji slobodarskoj Crnoj Gori nego li sve nebuloze o “Maršalovom planu” iza kojeg se kriju finansijski kaplari i politički paceri”, zaključuju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve