Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Nuhodžić: Pojedini akteri sa javne scene da zastanu sa zapaljivom retorikom

Ministar Mevludin Nuhodžić sugerisao je, kako je kazao, pojedinim akterima javne scene da zastanu sa nedobronamjernom, neprimjerenom i zapaljivom retorikom kao i dezinformacijama koje uznemiravaju građane i doprinose konfuziji u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovjesti

Ministar Mevludin Nuhodžić sugerisao je, kako je kazao, pojedinim akterima javne scene da zastanu sa nedobronamjernom, neprimjerenom i zapaljivom retorikom kao i dezinformacijama koje uznemiravaju građane i doprinose konfuziji u vezi sa Zakonom o slobodi vjeroispovjesti.

“Pozivam i medije da odgovornim odnosom i objektivnim informisanjem građana doprinesu dijalogu. Ne doprinosi se dijalogu dezinformacijama, propagandističkim tekstovima i naručenim rukopisima. Time se samo podstiču netrpeljivost i mržnja što nije svojstveno Crnoj Gori”, kazao je on za agenciju Mina.

Kako je istakao, započetim dijalogom je poslata poruka spremnosti da se razgovara za stolom, argumentima. Vjerujem da smo, u tome, svi na istoj strani.

“Crnu Goru ne može, niti treba da čuva i uređuje niko van njenih granica, nego samo mi koji smo njeni građani”, zaključio je Nuhodžić.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve